top of page
Spaghetti_Carbonara_förp,_59.90.png
Pepparburgare_m_ratatouille_o_klyftpotat
Kyckling_m_nudelwok_förp,_59.90.png
Helstekt fläskfilé med ädelostsås form.j
Stjärnkockens köttbullar med gräddsås.jp
Torskfilé_med_Skaldjurssås_form.jpg
Ugnstekt_kycklingfile_med_%C3%83%C2%B6rt
Korv Stroganoff.jpg
Pannbiff_med_löksky_och_potatismos_form
Färskostbakad_Laxfilé_med_Pasta_i_Ört
Pepparrotsinbakad Torskfile form.jpg
Skånsk_Kalops_form.jpg
Spaghetti_med_köttfärssås_form.jpg
Pepparburgare_m_ratatouille_o_klyftpotat
Spaghetti_Carbonara_förp,_59.90.png
Pannbiff m löksky förp, 59.90.png
KockJohan beskuren med LunchTime logo.jp

Starta

snabbt

upp med

egen lunch

eller Take Away!

Lunchservering utan kök svinn eller kock!

Asiatiska_rätter_i_den_högre_skolan.jp
pot-996977_1920 (2).jpg
eat-4412531_1920.jpg
lobster-3448598_1920.jpg

MÅLTIDS KONCEPT A)  Färdiga 1-portions rätter från kökets meny om drygt 100  näringsdeklarerade maträtter (420-440 gram). 88 av dessa maträtter är signerade Göteborgs Stjärnkockar. Snabbt och kostnadseffektivt direkt från kyl in i mikrougn

i 3 minuter och Du har en rykande varm komplett maträtt att lägga upp på tallrik, som Du snabbt garnerar och serverar Dina gäster till ett konkurrenskraftigt pris.

KONCEPT A fungerar utmärkt på exempelvis caféer, barer, hotell, B&B, personal-restauranger etc., som snabbt och enkelt vill öka sitt utbud och gästtillströmningen genom att erbjuda såväl rykande varm lunchmat, middagsmål , nattamat såsom en utmärkt helgmiddag. Perfekt komplemnet (bra merförsäljning) även inom traditionell fastfood verksamhet. Att erbjuda exempelvis 5 dagens lunch är idag ett starkt alternativ till traditionella lunchställen. När Du fått snurr på lunchverksamheten är det kanske dax att vi tillsammans tar fram  "Din egen rätt" (private label) gärna då med Din egen etikett, som banar väg även för en lönsam Take Away verksamhet. (Vi har lunchbutiker som lätt säljer 70 -120 Take Away/dag på 2-3 timmar 11-14) 

LUNCHKONCEPT B)  Färdiglagade kylda maträtter etc. i storpack 1,3 - 4,7  liter.

Koncpetet bygger på att Du antingen låter kunden komponera själv lunchmåltiden från en kall eller varm buffé (en personalkostnadsfråga) där vi starkt rekommenderar ett genomtänkt pris per hekto, d.v.s. gästen erbjuds äta sin måltid både efter hunger och plånbok. Väljer Du varm buffé så gäller 1,3 liters förpackningen, som snabbt värms upp Mikrougnar. En lunchbuffé med 5 rätter  jämte komponenter bör därmed stå rykande varm klar inom cirka 30 minuter!Givetvis kan Du jobba på traditionellt vis genom att  själv lägga upp från kantin på tallrik och erbjuda en separat enklare salladsbuffé etc.

För kvällsverksamhet är vårt Asiatiska och Medelhavssortiment perfekt. En av sveriges mest framgångsrika krögare har i sammanhanget meddelat omdömet att vår Cicken Thai är outstanding, medan andra menar att kökets Chicken Africana eller kyckling i röd Curry är ett strå vassare.

Kökets fiskrätter, där köket givetvis kokar egna läckra fonder från grunden är mycket uppskattade. Skaldjuren får vi oftast med direktbil från landningsplatsen till kökets väntande fondkokeri, som reducerar ned cirka 350 liter olika skaldjursfonder om dagen under högkvalitativa former. Det supermoderna köket i Frölunda kyler därefter ned fisk & skaldjursfonder från kokande varmt ned till + 6-8 grader inom 95 sekunder för att omedelbart hamna i kylrummet för att kylas ned rut nollan. Detta är möjligt tack vare  ett avancerat  kylsystem med bl.a. 2000 liter isvatten. Därmed hoppas vi läsaren börjar ana att någon motsvarighet till vårt moderna kök i Västra Frölunda soecialiserat på  "god mat i tiden" -det finns nog inte.

Som pricken över vad gäller skaldjurskoket ädla konst erbjuder köket med jämna mellanrum* "Mästerkockens Hummersoppa". En krämig ljuvlighet som är spetsad med äkta Cognac. Att servera denna hummersoppa med en hummerklo doppad i Cognac på ytan  -det är sannerligen en njutning. 

*Hummersoppan är en kyld färskvara som köket försöker att prestera på fredagar. Mejla gärna ditt intresse nedan 

 

Till "Storsäljarna" räknas bland flera "Stjärnkockens" Köttbullar med krämig gräddsås, husets potatismos och rårörda lingon. En komposition signerad en av Göteborgs mest kända kockar. Vår egen köksmästare menar dock att husets viltköttbullar med rotssaksgratäng  eller husets delikatessköttbullar är ännu ett strå vassare och på den goda vägen är andan i vårt kök i Västra Frölunda. 

En annan "storsäljare" är kökets  ofta slutsålda "Mästerkockens korv Stroganoff" från den högre skolan. Sammanfattningvis är det verkligt stor skillnad på vanlig lunchmat och god lunchmat tillagad med kärlek,

stor erfarenhet och omsorg . Välkommen att testa vårt kök och den backup vi kan erbjuda Er verksamhet!

lobster-1134641_1920 (2).jpg
Köttbullar m gräddsås tallrik, 59.90.png
Kyckling m nudelwok tallrik, 59.90.png
Kyckling_m_nudelwok_förp,_59.90.png
Köttbullar m gräddsås förp, 59.90.png
Spaghett Carbonara tallrik, 59.90.png
Pepparburgare m ratatouille o klyftpotat
Kyckling m nudelwok tallrik, 59.90.png
Helstekt_fläskfilé_med_ädelostsås_ta
Stjärnkockens_köttbullar_med_gräddså
Torskfilé_med_Skaldjurssås_tallrik.jpg
Ugnstekt_kycklingfile_med_örter_tallrik
Korv Stroganoff tallrik.jpg
Pannbiff_med_löksky_och_potatismos_tall
Färskostbakad_Laxfilé_med_Pasta_tallri
Pepparrotsinbakad Torskfile tallrik.jpg
Skånsk_Kallops_tallrik.jpg
Spaghetti_med_köttfärssås_tallrik.jpg
Pepparburgare m ratatouille o klyftpotat
Spaghett Carbonara tallrik, 59.90.png
Medelhavspasta Tallrik.jpg
Nya_köket_med_text_hemsida_bild_2020.jp

SIDAN ÄR

UNDER

UPPDATERING

välkommen tillbaka

snart!

lunchtime_logo_300.png

Vi söker nu nya samarbetspartners, återförsäljare och  franchaisetagare som vill köpa, sälja och servera god färdiglagad mat i den högre skolan. God mat, som ser

ut som mat och som kommer från ett kök nära Dig.

bottom of page