top of page
grandma-2637457_1920.jpg

Med  god mat  från ett kök mära Dig

Välkommen till  ett Godare Göteborg 

Det är snart 25 år sedan äldreomsorgschefen i Västra Frölunda kom till

"Lagat och Klartköket" i Grimmerd och frågade om vi inte kunde laga klassikt god och näringsriktig mat även till Frölunda och Högsbos seniorer.

I samarbete med seniorpanelen tog vi då fram ett 30-tal klassiska  rätter, som både personalen och de gamla höjde till skyarna. Succén var total och på den vägen är det 25 år senare!

Med facit i hand har vårt specialkök för seniorer i Frölunda tillagat närmare 9 miljoner uppskattade måltider till seniorer. Vi tycker att det är riktigt miljö-vidrigt att våra seniorer idag ska behöva äta mat som fraktas ett 50-tal mil genom riket innan maten når Svea på Distansgatan i Frölunda.

När det går åt mer diesel än grädde till en portion -då är något rikigt galet i staden! Nåväl, absolut ingen kan tvinga Dig att äta den mat staden påbjuder.

Glad_äldre_man.jpg

Hurra  för  valfriheten! 

Varför  äta  skräpmat  bara  för att  man  fyllt 70 !

Kontakta oss nu så får Du veta om och när vi kan leverera god mat även till Dig. Läs först gärna igenom all information nedan och "klicka" gärna vidare och läs igenom vanliga frågor och svar, som nya 65+ kunder brukar ställa.. 
"Frågor och svar" uppdateras löpande så att det mesta där ska framgå. 

Tack för ditt meddelande! Vi kontaktar Dig snarast via mejl.

bottom of page