top of page

Avhämtning i Göteborgsområdet

Just nu kan Du köpa våra rätter direkt vid vårt kök i Högsbo eller butiken i centrala Sisjön.

Vi hoppas inom kort att även att just Din butik kan erbjuda goda rätter från vårt miljönära kök istället för maträtter som fraktas över halva riket.

Vi lovar att våra rättar, komponerade av Göteborgs Mästerkockar är ouststanding det ubud som Din handlare normalt tillhandahåller.

  • Om Du besöker våra butiker vid köker eller i Sisjön så behöver Du ej beställa några maträtter i förväg. Dagligen brukar det finnas ett 20 -30 tal olika rätter att välja på.

  • Vill Du försäkra Dig om att få Dina favoriträtter så går det bra att beställa så plockar vi mot en mindre avgift ihop Din beställning. Din beställning är sedan klar att avhämta på önskad tid.  Det går även bra att hämta på andra tider än när butiken normalt är öppet. Tanken är att Du då kan hämta Dina beställda rätter på tider då ingen annan kund finns i butiken Denna plock -hämtservice erbjuds vardagar; 8:00 - 11:00 och 14:00 - 18:30 och lördagar 9 - 11:00. Du är även välkommen att ringa på både vid kökets butik i Högsbo eller vid butiken i Sisjön innan ordinarie öppettider mellan kl: 8:00 -11:00, så släppervi in en kund i taget så fort vi hinner. Då kan Du i vanlig ordning själv köpa de maträtter som finns i butiken.

  • Obs! För Göteborgs seniorer (65+) har vi ett extra erbjudanden så att seniorerna i Göteborg får ett vettigt alternativ och därmed slipper att behöva köpa färdiglagad mat via hemtjänsten. Maträtter som via "den kanalen" miljövidrigt oftast rullat 50-60 mil med kylbilar innan de når tant Elsa i Majorna. På köpet lovar vi på LunchTime godare mat från ett nära kök och som ej ska behöva kosta ett öre mer! 

  • Läs mer om detta  vettigare alternativ genom att klicka på fliken nedan  "Extra för 65+".

bottom of page